Ontdek je nieuwe passie

Onze lessen

Kickboksen Jeugd

Vanaf 7 jaar leren de kinderen spelenderwijs kennis maken met de technieken uit het kickboksen.

Kickboksen Junioren

Vanaf 12 jaar kunnen de kinderen met hun leeftijdsgenoten kickboksen. Hierbij trainen de jongeren serieus en hard met de mogelijkheid om door te stromen richting wedstrijdniveau, indien gewenst. Dit laatste is geen verplichting natuurlijk.

Kickboksen Senioren

Deze kickboks lessen zijn voor iedereen vanaf 16 jaar toegankelijk ongeacht je niveau. Tijdens deze lessen werken we aan technieken, conditie, kracht, lenigheid en doorzettingsvermogen.

Weerbaarheidstraining

Wil je jouw kind helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en situaties aan te pakken, dan is deze training uitermate geschikt. Dit kan zowel in groepsverband als individueel.

Ladies Only

Wil je graag alleen met vrouwen trainen? Op woensdagavond is een speciaal uur kickboksen alleen voor dames. Hierbij leer je de basistechnieken van het kickboksen, daarnaast word er aandacht besteed aan kracht, conditie en weerbaarheid.

M.A. Kids

In deze groep leren de kinderen de beginselen van het kickboksen. Centraal in deze les staat nog steeds het plezier en respectvol met elkaar omgaan.

Heavybag Training

Bokszaktraining is een laagdrempelige training waarbij iedereen kan deelnemen aan deze trainingen. Van de beginners tot en met wedstrijdniveau. Op eigen kracht maar met de juiste begeleiding en de nodige aandacht leer je de basistechnieken beheersen.

Personal Training

Wil je graag werken aan jouw fitheid, gewicht, kracht, loopvermogen of een hardnekkige blessure? Of wil je afrekenen met pijnklachten of optimaal revalideren? Er zijn talloze mogelijkheden bij Sportschool MAACH.

P.T. Kids

Door persoonlijke aandacht en op een pedagogische manier werken aan de persoonlijke doelen van het kind. Samen met je trainer de volledige focus op het aanleren van de juiste technieken, houding en gedrag.

Workshops

Voor groepen en bedrijven verzorgen we leuke en attractieve clinics. Dit kan op aanvraag voor kleine en grotere groepen en naar wens verzorgd worden.

Meld je aan voor
twee gratis proeflessen

×